Racewagen verhuur

Bij een goeie cursus is het even zo belangrijk dat je ook met goed materiaal de lessen volgt. Een cursus kan je volgen op drie manieren:

  • Met een eigen meegebrachte racewagen voorzien van rolkooi
  • Met een speciaal te huren cursusauto
  • Met een wedstrijd racewagen

Het beste leer je het in een wagen die precies zo reageert als de wedstrijdwagens waar je straks misschien een wedstrijd in gaat rijden. Voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen volgens de FIA. Wel zo logisch als je opgeleid wilt worden om te gaan racen. Bij de Johan Kraan Motorsports Academy is dit mogelijk. Het beste materiaal voor het beste resultaat. En dit is mogelijk tegen dezelfde kosten als een huurcursusauto die eigenlijk niet meer is dan een verbouwde straatauto met een rolkooi. Jij wilt toch ook het beste resultaat?

Waarom een voorwiel aangedreven auto met niet al teveel pk’s, een BMW 325i met achterwielaandrijving is toch veel leuker?

Een veel gemaakte fout is om de eerste cursus te doen met een auto met achterwielaandrijving en veel vermogen. Het is bijzonder belangrijk dat je begint bij het begin. 80% van de coureurs heeft last van onderstuur. Het wegglijden van de voorwielen terwijl je instuurt. Dit leer je extreem goed met een voorwielaandrijver. Ook leer je veel beter je instuurmoment kiezen als je er de tijd voor hebt. Kom je aanrijden met een hoge snelheid dan gaat het remmen, schakelen en insturen en gasgeven allemaal in een fractie van een seconde. En 1 van die vier niet goed doen betekent dat je simpelweg niet snel genoeg bent. Ons advies is te beginnen met een voorwielaandrijver. Dit geheel wordt ook ondersteund door de KNAF. De KNAF heeft de Citybug in 2016 als de opstapklasse voor de autosport bestempeld.

Tijdens de cursus is alles geregeld, monteurs, onderdelen etc. Niet inbegrepen zijn de brandstof en eventuele schades.

Racecursussen

2-daagse cursus

€ 1249,- Ex BTW

3-daagse cursus

€ 1375,- Ex BTW

Masterclass

€ 999,- Ex BTW

 

Huur auto’s

2 dagen

3 dagen

Masterclass

C1 cupwagen (voorwiel aangedreven)

82 PK

€ 999 ex. BTW

€ 1499 ex. BTW

Niet beschikbaar

BMW 1 serie cursuswagen (achterwiel aangedreven)

€ 1699 ex BTW

€  2450 ex. BTW

€ 1699 ex BTW

BMW 325 (achterwiel aangedreven)

192 PK

€ 1249 ex. BTW

€ 1699 ex. BTW

€ 1249 ex. BTW

Mazda MX-5 (achterwiel aangedreven)

210 PK

€ 1999 ex. BTW

€ 2999 ex. BTW

€ 1999 ex. BTW

*prijzen gelden voor 2022, de prijzen voor 2023 kunnen hiervan afwijken.

 

Voor meer vragen of voor boekingen mail Johan Kraan op admin@johankraan.nl